Evenementen Bridgeschool Zoetermeer

Bridgen is een leuke hobby die niet gauw verveeld. Deze hobby is ideaal voor alleenstaanden om zo nieuwe mensen te leren kennen, maar zeker ook leuk voor partners of ouder & kind om samen te ondernemen. Bridgeclub Zoetermeer organiseert regelmatig leuke bridge evenementen. Bekijk hieronder de actuele bridge agenda met de leukste bridge events en bridge avonden. Want bridgen doe je bij Bridgeclub Zoetermeer!

Evenementen Bridgeles Bridgeschool Zoetermeer cursus workshop
Stapeltje kaarten
Kaarten in handen cursus

Voorbeeld evenement

In Bridgecentrum 2B-Home Zoetermeer

Op 7 november 2020 organiseert Bridge Promotie Zoetermeer samen met bridgecentrum 2B-Home Zoetermeer een gezellige bridgedrive. Deze najaars bridgedrive is bedoeld voor alle geïnteresseerde bridgers met diverse niveaus en wordt gespeeld in diverse lijnen. Er worden 2x 6 rondes van 3 vooraf gedupliceerde spellen gespeeld. De uitslag is op basis van parenwedstrijd en topintegraal. Met dit toernooi kunnen er ook meesterpunten worden verdiend.

Tijden

Aanvang van de drive is 10.30 uur, einde ongeveer 17.00 uur. De zaal is open vanaf 9.00 uur.

Kosten

De kosten voor de bridgedrive zijn € 15,50 p.p., inclusief lunch, een hapje bij de borrel en meesterpunten. U kunt deze voor aanmelding overmaken naar rekeningnummer: IBAN: NL73 INGB 0006 06 83 84 t.n.v. Bridgeschool Zoetermeer o.v.v. uw beide namen en “NAJAARSDRIVE”.