OEFENCLUB Bridgeschool Zoetermeer

Welkom bij onze oefenclub voor beginnende bridgers!

Ben jij een enthousiaste beginner die zijn vaardigheden in bridge wil verbeteren? Zoek niet verder! Onze oefenclub is dé plek waar je terecht kunt om jouw “bridging” talent te ontwikkelen en te laten groeien.

Bridge is niet alleen een uitdagend en spannend kaartspel, maar ook een sociale activiteit waarbij je nieuwe mensen kunt ontmoeten. Bij onze oefenclub creëren we een warme en vriendelijke sfeer, waarin iedereen welkom is, ongeacht je ervaring in het spel.

Onze ervaren bridge-vrijwilligers staan klaar om je te begeleiden op jouw bridging-journey. Ze zullen je stap voor stap door de basisprincipes van het spel leiden en je helpen om de verschillende speltechnieken en strategieën onder de knie te krijgen. Deze begeleiding zal je vertrouwen vergroten en je een stevig fundament geven om te groeien als bridger.

Bij onze oefenclub organiseren we regelmatige oefenmiddagen en avonden waarop je met andere beginnende bridgers kunt spelen. Dit geeft je de mogelijkheid om toegepaste ervaring op te doen, nieuwe tactieken uit te proberen en je speelvaardigheden te verbeteren. Onze oefenmiddagen en avonden zijn niet alleen leerzaam, maar ook ontzettend leuk en gezellig.

Daarnaast bieden we ook workshops aan waarin dieper wordt ingegaan op specifieke aspecten van het spel, zoals bieden, signaleren en speeltechnieken. Deze educatieve sessies zijn zeer waardevol voor zowel beginners als gevorderde spelers en geven je de mogelijkheid om je kennis verder uit te breiden.

Bij onze oefenclub creëren we een omgeving waarin je jezelf kunt uitdagen en verbeteren, terwijl je plezier hebt en nieuwe vriendschappen opdoet. Bridge is meer dan alleen een spel, het is een levenslange passie die je in staat stelt om je geest scherp te houden en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Dus twijfel niet langer en sluit je aan bij onze oefenclub voor beginnende bridgers! Ontdek de wereld van bridge en ontwikkel jezelf tot een zelfverzekerde en bekwame speler. Samen zullen we jouw bridging-journey onvergetelijk maken! Bel voor meer informatie met bridgeschool Zoetermeer op 06-29.39.66.11. of mail naar bridgeschoolzoetermeer@gmail.com

Evenementen Bridgeles Bridgeschool Zoetermeer cursus workshop
Stapeltje kaarten
Kaarten in handen cursus

VAN BRIDGELES NAAR BRIDGECLUB

In samenwerking met Bridgeclub Zoetermeer

Nog even en dan zit je beginnerscursus bridge er al weer op!

En wat nu…? 

Zoals met zoveel dingen ga je bridge pas echt leren in de praktijk. En dat is wel zo leuk; want dáárvoor heb je je natuurlijk door de theorie heen geworsteld. En nu gaan we dus eindelijk lekker bridgen. Bridgeschool Zoetermeer heeft daarom samen met Bridgeclub Zoetermeer een oefenlijntje opgezet binnen de  gezellige bridgeclub Zoetermeer.

Hier ga je onder begeleiding  van enthousiaste vrijwilligers bridgen.

Oefenclub:

Tijdens deze oefenmiddagen of avonden zullen er steeds 2 vrijwilligers van de club  zijn om je te helpen met bieden, uitkomen, afspelen, etc. Je zult zien dat naar mate de weken vorderen, het spelen steeds iets makkelijker gaat!

Na een cyclus van 10 weken kun je daarna lid worden van de club en in laagste lijn meespelen.  

Als organisatie zullen we er voor zorgen dat iedereen een partner heeft, indien je er geen hebt op betreffende middag of avond.

Kosten

De kosten voor deze oefenclub zijn € 25,00 p.p. of gratis wanneer je gelijktijdig de bridgecursus “bridge in een flits 2” volgt.

Data

Maandagavond 18 maart tm 27 mei 2024. Tijd: 19.30 uur – 22.45 uur.

Donderdagmiddag 11 januari t/m 14 maart 2024. Tijd: 13.00 – 16.45 uur.